محل تبلیغات شما
به گزارش "حافظ نیوز"، محمدحسین حسین زاده، روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، قرض ­الحسنه را جداکردن بخشی از دارایی فرد برای یک امر عام ­المنفعه وخیر،که حتی خود فرد از آن منتفع می شودبیان کرد و افزود: تعریف قرض­ الحسنه در نظام بانکی یعنی اینکه نه به سپرده ونه به تسهیلات هیچ گونه سودی تعلق نمی گیرد اما برای تامین هزینه های نیروی انسانی وتجهیزات به کارگرفته شده درپرداخت تسهیلات درصدپایینی به عنوان کارمزدمنظورمی شود.

قرض الحسنه گامی در راستای توانمند سازی است


وی جامعه هدف قرض­الحسنه را هرسه گروه توانمند،متوسط و نیازمند بیان کرد و گفت: دهک­های پایین جامعه اگر چه ازسوی خیریه­ ها و یا موسساتی ازاین قبیل با عنوان صدقه و زکات موردحمایت وپشتیبانی قرارمی گیرند اما با مشارکت درقرض­الحسنه می توان به توانمندسازی آنها کمک کرد.حسین­ زاده ­بابیان اینکه گرچه گروه توانمندجامعه بی­نیاز از تسهیلات قرض ­الحسنه هستند اما بامشارکت در این امر و آوردن بخشی از منابع خود می­توانند ضمن حفظ سرمایه خود،نیاز مالی افراد دیگر را تامین کنند.به گفته وی، جامعه هدف اصلی قرض ­الحسنه قشرمتوسط جامعه است یعنی افرادی که بتوانند قرضی را دریافت وسپس بازگردانند.
مدیرعامل بانک قرض ­الحسنه رسالت بااشاره به اینکه درحال حاضرموسساتی هستندکه گردش مالی خودرابه بانک قرض­ الحسنه رسالت آورده وتوان مالی بانک رانیزافزایش داده­اند،افزود:اکنون بانک که هدف اصلی آن توانمندسازی است،تسهیلات خود رادراختیارافرادی می­گذاردکه توان بازپرداخت آن راداشته باشند.
مدیرعامل ­بانک ­قرض­ الحسنه­ رسالت درخصوص کارایی تسهیلات قرض­ الحسنه اظهارداشت:درجوامع شهری این تسهیلات به نیازهای ضروری ومعیشتی افرادکمک کرده ودرجوامعی که به سمت شهرهای کوچک وروستاها باشغل های با عددهای کوچکتر منتهی می­ شود، قرض­ الحسنه به سمت کارآفرینی سوق می­یابد.
حسین­ زاده با تاکیدبر اینکه­ اگر پولی ­بی­هدف به جامعه ­­تزریق شود تورم رابه دنبال خواهدداشت،گفت:بهترین راه هدایت پول درسطح قرض­الحسنه استفاده درکسب وکارهای خرداست.
وی یادآورشد: در پرداخت تسهیلات ااما باید اولویت بندی صورت بگیرد و اولویت اول با شهرهای کوچک وروستاهاست.حسین­زاده بیان کرد:هرچه بتوانیم سرمایه رابه سمت روستاهاوشغل های خردهدایت کنیم به دنبال آن اقتصادپایدار­،مهاجرت کمتر،توزیع جمعیت بهتروتورم  کمتری خواهیم داشت.
وی بااشاره به مقوله توانمندسازی افرادگفت: برای حصول به این مهم ­نیازمند ابزارهای هستیم ­که با همکاری موسسات حامی قرض ­الحسنه در حال ایجادکردن این ابزارها برآمدیم.
حسین­ زاده افزود:با پیاده کردن این­ ابزارها به دنبال این هستیم که کارآفرینی اجتماعی برای رشدفرهنگ قرض الحسنه نقش ایفاکند.دراین راستا انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی درسطح کشورثبت شده است.
وی بابیان اینکه اعضای این انجمن به دنبال کسب منافع مادی نبوده و همه کسانی که متعهد به قرض الحسنه وکارآفرینی هستند می توانند عضو گروه شوند،اظهارداشت: هدف اصلی این تشکل، گفتمان سازی،شبکه سازی وفرهنگ سازی درقالب قرض الحسنه است وهمچنین مجموعه اعضای این انجمن، مسوولیت اجتماعی دارندکه به منشور و شعار انجمن پایبندبوده وعملا به ارتقاء فرهنگ همدلی وهمزبانی به مردم کمک کنند.
حسین زاده درادامه بااشاره به مشکل وثیقه مشتریان برای دریافت تسهیلات وهمچنین مقوله سرمایه واعتبار اجتماعی گفت: اگربتوانیم بااعضای خانواده یاهمکاران یک گروه اجتماعی ایجادکنیم  قاعدتا به دنبال آن یک نوع سرمایه مادی واجتماعی ایجادمی شود.درسیستم بانک قرض الحسنه با ایجاد سرمایه و اعتبار اجتماعی می توان مشکل وثیقه رابرطرف نمود.چرا که با این روش سرمایه واعتبار افراد گروه، مساله ضمانت رابرطرف می کند.
مدیرعامل بانک قرض ­الحسنه رسالت با تاکید بر نقش قرض­الحسنه درکاهش تصدی گری دولت و حاکمیت و واگذاری آن به بخش خصوصی به ویژه در بخش خرد و اقتصادخانواده گفت:اگرازمنظراصل44به مساله نگاه کنیم ازمصادیق واگذاری اموربه مردم تاچندوقت پیش موضوعی به نام بانک خصوصی موضوعیت نداشت که درحال حاضر ایجاد بانک قرض الحسنه درنظام بانکی نمونه بارزی ازاجرای اصل 44است.
حسین زاده اظهارداشت:خصوصی بودن بانک قرض الحسنه رسالت وعدم استفاده از منابع دولتی دراین بانک که درصورت استفاده می توانست برای دولت هزینه های گزافی رابه دنبال داشته باشدنمونه بارزی ازواگذاری تصدی گری به مردم وت گذاری توسط دولت است.
به گفته وی، بانک مرکزی ت گذاری کرده که بانک قرض ­الحسنه داشته باشیم و این یعنی مصداق خصوصی سازی.عملا دولت به معنای بخش حاکمیتی بانک مرکزی این ت گذاری راانجام داده وازطرفی تصدی گری رابانک خصوصی انجام می دهد.منابع مردم رامی گیردوبه آنها تسهیلات واگذارمی کند.
حسین زاده در ادامه در تبیین مصادیق کسب و کار اجتماعی گفت: یک سری کسب و کارها وجود دارند که هدف اصلی آن کسب سوداست و کسب و کارهای دیگری نیز هستندکه به دنبال کسب سود نیستند اما باید خودشان را اداره کنند این یعنی کسب وکاراجتماعی و نمونه آن بانک قرض الحسنه رسالت است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت بابیان اینکه دونوع بانک تجاری وقرض الحسنه ای داریم،گفت:بانک قرض الحسنه بانکی است که هدف آن کسب سود نیست اما باید هزینه های خود را تامین کند.
وی بانک قرض الحسنه رسالت را بانکی اجتماعی برشمرد و گفت: این بانک علاوه بر در اختیار داشتن ابزارهای قانونی حقوقی و فناورانه و همچنین اعتبار و جایگاه حقوقی از منظر بانک مرکزی ، زیر ساخت بانکداری الکترونیکی مجازی پیشرفته ومدرن را نیزدراختیاردارد.
مدیرعامل بانک قرض ­الحسنه رسالت  در پایان، تعداد شعب بانک قرض الحسنه رسالت را 287 شعبه در 31 استان و141 شهر درسراسر کشور بیان کرد و اظهارداشت: تعداد مشتریان این بانک از حدود یک میلیون نفر در سال گذشته به سه میلیون نفر افزایش یافته است.
به گفته حسین زاده، رشدچشمگیر مشتریان بانک قرض الحسنه رسالت حاکی ازخدمات رضایت بخش و مورد قبول مشتریان این بانک است.
وی  بابیان اینکه این بانک تاکنون دو میلیون فقره تسهیلات قرض الحسنه­ای باکارمزد دو درصد پرداخت کرده است،افزود: متوسط پرداخت این تسهیلات حدود 9تا10میلیون تومان بوده است.

گزارشگر: محمد محسن جوکار

زلزله شیراز را لرزاند

واحد ارتباطات مردمی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان فارس

بعضی نمیدانند تحریم چیست؟ فقط روحانی میداند!!!

بانک ,قرض ,الحسنه ,رسالت ,تسهیلات ,­الحسنه ,قرض الحسنه ,بانک قرض ,قرض ­الحسنه ,الحسنه رسالت ,به دنبال

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درد دل گروه زبان انگلیسی دوره دوم متوسطه استان کردستان وبسایت رسمی فرزاد زاهدی tedelama scenamunmo Scott's receptions .: عــــمــــــــران ســـــہ :. Jason's style فقط برای تو ایران مقاله